zaterdag 19 september 2009

hoezo stretch

Nieuwe clip van Rammstein, waar schijnbaar behoorlijk wat over te doen is...

klik hier voor de nieuwe video clip van Rammstein

De herinnering aan Engeland is ook binnen....

Eerste lange trip met de G60 was richting Engeland. Vandaag kreeg ik de herinnering aan deze rit binnen. Fanmail van C.J.I.B. De lamballen stonden bij Arnhem en ik kwam volgens hun met 139 voorbij.........contributie: 68 pleuro's. Hak ook voor kunnen tanken, maar ja, niks an te doen.

Hard rijden is de sport, de bekeuring de contributie

Hoe je een te smalle band om een te brede velg kunt krijgen.....

Filmpje van de Trip die de Engelsen gemaakt hebben

Edition38, Nurburgring, Wolfsburg and last but not least VW Team meet de Snippeling

woensdag 16 september 2009

Hella koplampen voor de Volkswagen Golf 3


Nu superscherp geprijsd bij SKG-Carstyling.

Heldere HELLA koplampen geschikt voor de Volkswagen Golf 3
(Golf 4 look)
Normaal € 149,95

Nu slechts € 129,95

verkrijgbaar bij SKG-Carstyling in Lichtenvoorde

En oppert doet het nog 1 keer voor (De hollandse groet)

dinsdag 15 september 2009

feiner UK audi


Aankomend weekend de rally van Hellendoorn

Voor de snelle onder ons is er aankomend weekend de rally van Hellendoorn.
Heb je zin om daar ook heen te gaan laat het dan even weten.
Vorig jaar zijn der ook een paar speeders heen geweest en het was natuurlijk weer een dolle bende.
Zoals het er nu naar uit ziet willen we er vrijdag avond heen gaan.
Voor meer info zie de link

www.hellendoornrally.eu

maandag 14 september 2009

summershow

die bilder von der summershow sind online
http://www.teamvw-speed.nl/Gallery/thumbnails.php?album=228
ruhrpott-styler´s schön war die party mit euch







Voor iedereen die dit nummer alweer mist





En voor de snelle onder ons:

fahrbild



















ein paar schicke fahrbilder vom UK weekend

Volksforum Uitdeuk Dag i.s.m. SKG-Carstyling

17 oktober 2009 organiseerd het Volksforum weer de Volksforum Uitdeuk Dag.
Dit maal in samenwerking met SKG-Carstyling.

Het Volksforum organiseerd en regelt het geheel, SKG-Carstyling stelt de werkplaats ter beschikking en heeft de winkel open.

-Wat is uitdeuken zonder spuiten?-
Uitdeuken zonder spuiten (restylen) is de nieuwe techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade en dergelijke. In principe wordt hiermee bedoeld: deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar grotere deuken kunnen vaak ook succesvol hersteld worden. Met speciaal gereedschap en een speciale lamp wordt het deukje nauwkeurig terruggebracht in zijn oorspronkelijke vorm, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast.

-Voor wie is het bedoeld-
Iedereen wie is aangemeld als member op www.volksforum.com

-Wat kost het?-
De kosten bedragen € 25,- per plaatdeel. In dit plaatdeel mogen dan maximaal 3 deukjes zitten. Een plaatdeel is dus bv. motorkap, portier, dak enz. enz. Meerdere deukjes per deel is uiteraard ook mogelijk, dan geldt een meerprijs waar een offerte voor wordt gemaakt Het kan zijn dat de deukjes niet te herstellen zijn op de dag zelf vanwege hun ernst of omvang. De uitdeukers zullen dit op de dag zelf beoordelen.

-Zijn er nog andere regels?-
We werken met een inschrijvingslijst van maximaal 25 auto's. Aanmelden kan tot deze lijst vol is. Tijdens de dag zelf werken we echter niet via deze lijst maar volgens volgorde van binnenkomst. Ben je er vroeg bij, dan ben je ook vroeg aan de beurt.

-Hoe kan ik me aanmelden?-
Aanmelden kan in dit topic. het Volksforum zal ervoor zorgen dat iedereen die zich aanmeldt op de lijst terecht komt

27 september - VW Team Brabant meeting


27 september organiseert VW Team Brabant net als voorgaande jaren haar jaarlijkse meeting. Lokatie is net als vorig jaar het Industrieterrein De Geer in Oss. Voor meer info kan je het beste een kijkje nemen op www.vwteambrabant.nl

VW Team Summermeet


Afgelopen vrijdag, 11 september 2009 was het dan weer zover. VW Team De Snippeling had een weekend lang Camping de Vlinderhoeve afgehuurd om daar hun jaarlijkse weekendmeeting te houden.

Onderhand is dit een van de vaste weekend meets die wij bezoeken om even een weekendje heerlijk te genieten van auto's, bbq, bier en andere ongein.

Vrijdagmiddag rond een uur of 14:00 uur stonden wij met een aantal Speeders klaar voor de poort. Helaas hadden de heren en dames van De Snip alles nog niet helemaal voor elkaar, dus we moesten even voor de hekken wachten.


De organisatie had voor ons en VW Team Brabant een mooi stukje grasveld afgezet waar we ons campement op konden zetten.Als snel na binnenkomst gingen de eerste flesjes open en kon het feest beginnen. Met een paar man hebben we de partytent opgezet, de banner opgehangen en overige zaken gereed gemaakt. In de loop van de middag kwam ook de rest van de Speeders en de eerste Brabanders.

De eerste avond ging snel voorbij en de plannen voor de volgende dag waren ook al gemaakt. Er zou gedraaid gaan worden. VW-Speed Radio was geboren.


Zaterdagochtend, zo rond de klok van 7:30 uur, galmde Gutenmorgen Sonnenschein door de speakers, om de overige campingbezoekers op een vrolijke manier wakker te maken voor een nieuwe gezellige dag. Direct na het ontbijt gingen Biels en Jan de apparatuur halen voor de uitzending van VW-Speed Radio. Een uur of wat later waren ze terug met draaitafels, mengpaneel, antenne en zendapparatuur. Het feest kon nu echt beginnen.....................HITS D'R BIJ !!!! Al snel werd het telefoonnummer bekend gemaakt en kon men ook verzoekjes aanvragen. Volgend jaar zullen we zorgen dat we iets meer muziek bij ons hebben, zodat we iedereen blij kunnen maken :)


Met VW-Speed Radio haalden we een plekje in de top 3 van "Best of Weekend". Ook in andere categorieën haalden we een aantal prijzen binnen, o.a. Nicole met een 1e plek voor "BEST ASS", Gerrit met een plek in de top 3 van "BEST OF PASSAT" en zelf mocht ik de 3e prijs in de categorie "BEST OF GOLF 2" meenemen.

Al met al was het een supergeslaagd weekend en we kijken al weer vooruit naar volgend jaar. VW Team bedankt voor het super weekend.