vrijdag 13 november 2009

donderdag 12 november 2009

En nog meer Porsche...



De hardste 911’s van het moment zijn voor het eerst aan een rijtest onderworpen op de openbare weg. Maar daar niet alleen, Chris nam ook de 911 GT3 Cup mee naar een bochtig circuit. Verplicht kijkvoer dus!
De GT3 is opgefrist, en hoe! Van voren breder gemaakt, nog meer pk’s (450), een betere wegligging en een zalig klinkende titanium auspuff. Een hardcore setup voor hardcore petrolheads dus. Zoals hij onlangs vakkundig demonstreerde hoe je een Ferrari 458 op z’n staart trapt, laat Harris hier zien hoe dat moet gebeuren bij een GT3 RS. Daarna het circuit op met de GT3 Cup. Meer downforce dankzij een grote onderlip, lichter en multi-instelbare anti-rollbars.
Wat Chris ervan vindt? Check de video en vergeet niet je speakers aan te zetten. (bron: EVO)



Perridon’s Veyron Grand Sport is afgeleverd



De Rotterdamse zakenman Michel Perridon, nummer 111 in de Quote 500 met een geschat vermogen van 235 miljoen euro, heeft vandaag zijn Bugatti Veyron Grand Sport in ontvangst mogen nemen. Hij is ‘m persoonlijk op gaan halen bij de fabriek in het Franse Molsheim. Het is een witte met zwart leer.
Perridon was tweeënhalf jaar geleden de eerste Nederlander met een Veyron en is voorlopig de enige Nederlander die een dakloze Veyron heeft aangeschaft. De redactie van Quote belde ‘m even op terwijl hij met de Veyron Grand Sport onderweg naar huis was.
Voor een auto die 400+ kan, zal het niet zoveel kwaad kunnen dat je ‘m tijdens het inrijden even voorbij de 200 km/u trapt. De verleiding is ook zo groot. Bugatti is voornemens 150 open Veyrons te bouwen en Perridon heeft nummer 19. Hij vraagt zich overigens wel af of het er uiteindelijk 150 zullen worden, want de auto kost kaal, d.w.z. zonder belastingen al 1,4 miljoen euro. Perridon laat ‘m nog even niet op Nederlands kenteken zetten, want dan mag hij ruim 650.000 euro aan BPM aftikken en zo’n bedrag past niet in deze tijd vindt hij (maar een Veyron GS wel??).
Met de winter voor de deur wordt de auto voorlopig even opgeslagen in een geheime garage ergens in Nederland. Wellicht dat hij ‘m in het voorjaar op Nederlands kenteken zet. Perridon heeft thuis immers ook nog een dichte Veyron voor de deur staan voor wanneer hij even z’n rechtervoet wil strekken.




Bugatti Veyron niet waterdicht

Michel Perridon heeft vandaag als eerste en vooralsnog enige Nederlander zijn Bugatti Veyron Grand Sport in ontvangst mogen nemen. Het was gelukkig een witte, want in de kleurstelling grijs-zwart gaat er bijna altijd wat mis. Je kunt het toeval noemen, maar ik koop persoonlijk dus nooit meer een grijs-zwarte Bugatti Veyron, want het begint op te vallen.
We zagen hier een keer grijs-zwarte Veyron de bandenstapel in duiken. De eveneens grijs-zwarte Veyron van Perridon zagen we ook een keer grind happen op Zandvoort. En opnieuw is een grijs-zwarte Veyron de pineut.
De Veyron in onderstaande video heeft simpelweg de pech dat hij in de kleuren grijs-zwart de fabriek verliet. De eigenaar kon er dus op wachten tot er iets mis ging. Wat precies de toedracht is geweest, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat het niet heel bevorderlijk is om je Veyron tot z’n middel onder zout water te parkeren. Volgens degene die de video maakte, was het al de derde of vierde Veyron crash in het Amerikaanse Galveston County, Texas. De allereerste Veyron crash ooit was overigens een rood-zwarte.

Porsche by TechArt - I like


De Duitse tuner keek eens naar hun leveringspakket en toen zagen ze tot hun grote schrik dat ze nog niet zoveel hadden voor de gefacelifte Carrera S & 4S. Gelukkig is dat nu opgelost.
Laten we beginnen met de motor. De 3.8 liter boxer motor krijgt dankzij een geherprogrammeerde ECU, “Racing”-klep in het uitlaatsysteem en een compleet nieuw uitlaatsysteem 415 pk (ipv 385 pk). Maar daar blijft het uiteraard niet bij. De mensen van TechArt monteren ook nog een sport onderstel, ‘nose-lift’ systeem en een aerokit. Uiteraard kan er ook nog gekozen worden uit een reeks velgen die uiteenlopen van 19″ tot 20″.




gejat van autoblog.nl

maandag 9 november 2009

Dikke wagen



Rollin' shots

zondag 8 november 2009

Puntje voor in de agenda: 7 maart 2010 8e VW Midwintermeeting

7 maart 2010 is het weer zover.

VW-Speed organiseert dan voor de 8e keer haar VW Midwintermeeting.

Net als voorgaande jaren zal dit plaats vinden bij Truckstop Frans op den Bult in Deurningen aan de A1.

Meer info vindt je t.z.t. op www.vw-speed.nl

Audi Quattro Jump

Babes @ Sema 2009




Volk uh Lamborghini & Babes




New Kids on the Blok - In mijn ogen de beste van seizoen 3


Seizoen 3 New Kids [deel 7] | Flabber

Superrrrrrrrrrr