donderdag 12 november 2009

Bugatti Veyron niet waterdicht

Michel Perridon heeft vandaag als eerste en vooralsnog enige Nederlander zijn Bugatti Veyron Grand Sport in ontvangst mogen nemen. Het was gelukkig een witte, want in de kleurstelling grijs-zwart gaat er bijna altijd wat mis. Je kunt het toeval noemen, maar ik koop persoonlijk dus nooit meer een grijs-zwarte Bugatti Veyron, want het begint op te vallen.
We zagen hier een keer grijs-zwarte Veyron de bandenstapel in duiken. De eveneens grijs-zwarte Veyron van Perridon zagen we ook een keer grind happen op Zandvoort. En opnieuw is een grijs-zwarte Veyron de pineut.
De Veyron in onderstaande video heeft simpelweg de pech dat hij in de kleuren grijs-zwart de fabriek verliet. De eigenaar kon er dus op wachten tot er iets mis ging. Wat precies de toedracht is geweest, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat het niet heel bevorderlijk is om je Veyron tot z’n middel onder zout water te parkeren. Volgens degene die de video maakte, was het al de derde of vierde Veyron crash in het Amerikaanse Galveston County, Texas. De allereerste Veyron crash ooit was overigens een rood-zwarte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten