zaterdag 3 oktober 2009

codex gigas paintjob by mwdesigns



geweldig om dit te zien rijden

echt goed kicke gevoel bij de gedachte geholpen te hebben met paintjob voorbewerkings werk..

nieuwe Exip wielen

te koop splinter nieuwe Exip velgen
nieuw in doos
6J et 33 15 inch steek 4x100

vraag prijs 375,-

vrijdag 2 oktober 2009

donderdag 1 oktober 2009

VW Transporter TH2 vs. Porsche Cayenne Turbo S

Volkswagen Golf R voor slechts 43.690 euro

Volkswagen heeft zojuist bekend gemaakt wat een Golf R moet gaan kosten en dat is iets minder dan 162 euro per pk geworden. Oftewel 43.690 euro. Vanaf aanstaande zaterdag kan je bij de dealer langs om een bestelling te plaatsen.
Je moet dan nog wel tot november wachten voordat de eerste exemplaren uitgeleverd zullen worden, maar dan ben je wel mooi een van de eersten met een Golf R in Nederland. Enkele weken geleden maakte de Golf R zijn debuut op de autoshow van Frankfurt. Onder de motorkap vinden we een 2.0 viercilinder met turbo en directe inspuiting. Dat blok lijkt heel erg op de motor van de Scirocco R, maar in de Golf levert deze motor 270 pk en 350 Nm. Ook heeft de Golf R 4Motion, een sprintje van 0 naar 100 duurt 5,5 seconden (DSG) of 5,7 seconden met een handbak.
Hoewel de Scirocco R al eerder is onthuld door Volkswagen is daar de prijs nog niet van bekend gemaakt.



2 snelle jongens

woensdag 30 september 2009

dinsdag 29 september 2009

zondag 27 september 2009



hier bij de reclame van de VW-SPEED door europa

foto's van VW Audi meeting van VW Team Brabant online!


Vanochtend ging om half 9 de wekker. Ik had rond de klok van 10:00 uur afgesproken bij de Texaco in Heteren. Daar zouden Bugs en Ivo komen. Iets na 10 uur kwamen ze aantuffen met de Audi. Direct na aankomst besloten we maar door te rijden richting Wijchen, daar zouden we bij Erik ff op de koffie gaan, om vanaf daar dan richting Oss te rijden.

Rond de klok van 11 uur waren we geloof ik op het meeting terrein in Oss. Meteen bij de ingang al een hoop bekenden en op een gegeven moment werd ik verzocht door te rijden, want ik scheen de boel een beetje op te houden.

Snel de auto geparkeerd en een poging ondernomen om snel een paar foto's te schieten. Met veel pijn en moeite is dit gelukt :)

Het weer zat gruwelijk mee, daardoor was de opkomst zeer goed. Wat betreft de auto's was er van alles wat, van hokken, tot aan de dikke wagens. De dames en heren van VW Team Brabant hebben hun best gedaan wat betreft de aankleding, zag er allemaal goed uit en het sfeertje was als vanouds goed. Ik heb me weer een dag kostelijk vermaakt.

Brabant bedankt !!

Foto's staan inmiddels online op www.vw-speed.nl in de gallery