maandag 14 september 2009

Volksforum Uitdeuk Dag i.s.m. SKG-Carstyling

17 oktober 2009 organiseerd het Volksforum weer de Volksforum Uitdeuk Dag.
Dit maal in samenwerking met SKG-Carstyling.

Het Volksforum organiseerd en regelt het geheel, SKG-Carstyling stelt de werkplaats ter beschikking en heeft de winkel open.

-Wat is uitdeuken zonder spuiten?-
Uitdeuken zonder spuiten (restylen) is de nieuwe techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade en dergelijke. In principe wordt hiermee bedoeld: deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar grotere deuken kunnen vaak ook succesvol hersteld worden. Met speciaal gereedschap en een speciale lamp wordt het deukje nauwkeurig terruggebracht in zijn oorspronkelijke vorm, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast.

-Voor wie is het bedoeld-
Iedereen wie is aangemeld als member op www.volksforum.com

-Wat kost het?-
De kosten bedragen € 25,- per plaatdeel. In dit plaatdeel mogen dan maximaal 3 deukjes zitten. Een plaatdeel is dus bv. motorkap, portier, dak enz. enz. Meerdere deukjes per deel is uiteraard ook mogelijk, dan geldt een meerprijs waar een offerte voor wordt gemaakt Het kan zijn dat de deukjes niet te herstellen zijn op de dag zelf vanwege hun ernst of omvang. De uitdeukers zullen dit op de dag zelf beoordelen.

-Zijn er nog andere regels?-
We werken met een inschrijvingslijst van maximaal 25 auto's. Aanmelden kan tot deze lijst vol is. Tijdens de dag zelf werken we echter niet via deze lijst maar volgens volgorde van binnenkomst. Ben je er vroeg bij, dan ben je ook vroeg aan de beurt.

-Hoe kan ik me aanmelden?-
Aanmelden kan in dit topic. het Volksforum zal ervoor zorgen dat iedereen die zich aanmeldt op de lijst terecht komt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten