maandag 14 september 2009

VW Team Summermeet


Afgelopen vrijdag, 11 september 2009 was het dan weer zover. VW Team De Snippeling had een weekend lang Camping de Vlinderhoeve afgehuurd om daar hun jaarlijkse weekendmeeting te houden.

Onderhand is dit een van de vaste weekend meets die wij bezoeken om even een weekendje heerlijk te genieten van auto's, bbq, bier en andere ongein.

Vrijdagmiddag rond een uur of 14:00 uur stonden wij met een aantal Speeders klaar voor de poort. Helaas hadden de heren en dames van De Snip alles nog niet helemaal voor elkaar, dus we moesten even voor de hekken wachten.


De organisatie had voor ons en VW Team Brabant een mooi stukje grasveld afgezet waar we ons campement op konden zetten.Als snel na binnenkomst gingen de eerste flesjes open en kon het feest beginnen. Met een paar man hebben we de partytent opgezet, de banner opgehangen en overige zaken gereed gemaakt. In de loop van de middag kwam ook de rest van de Speeders en de eerste Brabanders.

De eerste avond ging snel voorbij en de plannen voor de volgende dag waren ook al gemaakt. Er zou gedraaid gaan worden. VW-Speed Radio was geboren.


Zaterdagochtend, zo rond de klok van 7:30 uur, galmde Gutenmorgen Sonnenschein door de speakers, om de overige campingbezoekers op een vrolijke manier wakker te maken voor een nieuwe gezellige dag. Direct na het ontbijt gingen Biels en Jan de apparatuur halen voor de uitzending van VW-Speed Radio. Een uur of wat later waren ze terug met draaitafels, mengpaneel, antenne en zendapparatuur. Het feest kon nu echt beginnen.....................HITS D'R BIJ !!!! Al snel werd het telefoonnummer bekend gemaakt en kon men ook verzoekjes aanvragen. Volgend jaar zullen we zorgen dat we iets meer muziek bij ons hebben, zodat we iedereen blij kunnen maken :)


Met VW-Speed Radio haalden we een plekje in de top 3 van "Best of Weekend". Ook in andere categorie├źn haalden we een aantal prijzen binnen, o.a. Nicole met een 1e plek voor "BEST ASS", Gerrit met een plek in de top 3 van "BEST OF PASSAT" en zelf mocht ik de 3e prijs in de categorie "BEST OF GOLF 2" meenemen.

Al met al was het een supergeslaagd weekend en we kijken al weer vooruit naar volgend jaar. VW Team bedankt voor het super weekend.

1 opmerking:

  1. Het was een supper leuk weekend met toch weer een paar leuke prijzen.
    Iedereen bedankt voor dit leuke weekend.

    BeantwoordenVerwijderen